Äntligen!

Äntligen är vår nya hemsida lanserad.

Här får ni följa med på våra djurs upptåg. Douglas jaktsäsong är för en stund sen slut. Nu blir det grundträning och lydnad fram till oktober. Matte har köpt ett löpar koppel, så vi båda kan börja komma igång med motionen här under våren.

Molly växer så det knakar. Dock lite på olika håll nu. En typisk tonårskropp. Anmält henne nu till två utställningar som äger rum i Maj månad. Ska bli galet kul och träffa gamla vänner och nörda igen. Först ut ska matte på en kurs med Hanna Jensen – i huvudet på en domare. Ska bli spännande och höra vilka förändringar som blivit med åren när det gäller rastandarden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s